Ексклузивен лайв на Nasekomix за третия рожден на EventEase

EventEase празнува своя трети рожден на връх два традиционни и любими празника - Св. Валентин и Трифон Зарезан. Но за да не се чудите кой от двата да празнувате, EventEase ви предлага да заложите на нещо неутрално, но сигурно - лайв на българска група "Насекомикс". 

Датата е ясна - 14 февруари, а мястото е "Фабрика 126". Приключението ще стартира в 22,30, а билетите за събитието са вече в продажба в мрежите на Eventim.bg и Тicketportal.bg, като всеки закупил билет ще може безплатно да консумира висококачествени напитки предоставени от Jagermeister, вина Енира и бира Heineken.

Едва ли някой би се осмелил да даде точна дефиниция на стила на "Насекомикс". Авангарден минималистичен и еклектичен микс от електронна музика, джаз, рок, пънк, инди, фюжън и трип-хоп, примесени с дълбоки и пленяващи вокали е само опит за поставянето им в рамка.

Групата се събира през 2001-а и, преминавайки през различни формации, стига до сегашния си състав - Андрония Попова-Рони (вокали, акордеон, клавири), Михаил Йосифов (китара, клавири, бек вокали), Георги Дончев (електро-контрабас, контрабас) и Александър Даниел-Санди (барабани). Първият им студиен албум - Adam's Bushes, Eva's Deep, излиза през 2009 г.. От него са и хитовите парчета "Инжектирай ме с любов" и Lady Song, които стават част от саундтрака на прочулия се на множество кинофоруми филм на Камен Калев "Източни пиеси". 

Преди Adam's Bushes, Eva's Deep, групата има вече зад гърба си един мултимедиен албум, Insectomix ("абсолютно пиратска продукция"), както и сингъла "градАД".

Билети Ранно Пиле: 20 лв.(с включени напитки) от магазин Яко (ул. "Граф Игнатиев" 43) или резервирай на 0886 333367

Стандартни и онлайн билети: 25 лв. (включени напитки) в Eventim.bg и Тicketportal.bg (НДК, Booktrading, Оffice 1)

Събитието във "Фейсбук"