Британецът пристига ден по-рано, за да разгледа столицата ни

Джейми Уун, който изнася ексклузивен концерт в "София лайв клуб" тази събота, 31 октомври, неведнъж е споделял в интервюта, че талантът, който най-много иска да притежава, е да бъде перфектен кулинар. Изпълнителят на хитове като Night Air и Lady Luck е запален любител готвач и в София най-накрая получава шанс да сбъдне мечтата си, като се докосне до професионалната страна на тази изискана професия.

Джейми и групата му, съставена от елитни британски музиканти, пристигат ден преди концерта, за да могат да разгледат София.

"С барабаниста Дан Сий и басиста Дан Гулино се знаем от доста отдавна, още преди издаването на първия ми албум сме свирили заедно и е чудесно, че го правим отново - споделя Уун в интервю. - Кийбордиста Чарли Плат го познавам от училище - страхотен приятел и джаз пианист. Нови за мен са двамата беквокалисти, с които работя едва от няколко месеца: Мишак Бродерик и Уилсън Ати. Те имат чудесни гласове и добавят нужната по-силна енергия, защото в новия ми албум има доста беквокали.”

Талантливият певец има възможност да се отдаде на хобито си, като сам приготви храната за екипа си в елитен столичен ресторант. За целта вратите си за него отваря Гастротека "L'Art De Vivre", където професионални съвети и напътствия му осигурява шеф Дани Спартак - възпитаник на елитнaта готварска школа Le Cordon Bleu.

Майстор-готвачът вече е изготвил специално шестстепенно меню от традиционни френски есенни вкусове, с които да изненада елитните си гости. Шеф Спартак иска да покаже на Джейми висшия пилотаж в кулинарията и двамата трябва да приготвят пюре от моркови с анасон, аспержи с пудра от маслини и рагу от горски гъби, телешко бонфиле шароле с бейби моркови, гъби и печен лук, а за десерт - шоколадов ганаш с пяна от капучино и карамелизиран лешник.

Концертът на Джейми Уун и неговата група, начало на европейското му турне, е на 31 октомври в "София лайв клуб", точно за Хелоуин. Преди това Мартен Роберто подгрява с диджейски сет, а след шоуто към него се присъединява тромбонистът ТромБоби и вечерта прераства в своеобразно парти за Хелоуин.

Начало: 21 ч. Билетите са на цена 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на "Ивентим", а също така онлайн, както и в самия клуб. 

С медийната подкрепа на: The Voice radio & TV, радио Витоша, Actualno.com, Iwoman.bg, SofiaLive.bg, MySound.bg, Meloman.bg, ViewSofia.com, Musictour.eu, Bulevard.bg, Svejo.net, Nie-jenite.bg, 12mag.net, Undertheline.net, MyMir.bg, Yatoto.com, Bassline.bg, Cine Grand, CIELA
 

Източник: Moko Solution