Американска репортерка се раздели с работата си в ефир, за да работи в клуб за легализиране на марихуаната

Когато не си на подходящата за теб работа, тя тежи и в периоди на мечтание ти се иска просто да станеш и да се махнеш. Или пък да направиш това, което репортерка на американската телевизия KTVA Карло Грийн направи.

Тя направи рязък кариерен завой по време на живо предаване за медицинската марихуана и легализацията ѝ в Аляска, пише "Индипендънт". Докато тече репортажа за "Клуба на Аляска за легализиране на канабиса и последиците от медицинската марихуана", Грийн най-спокойно заявява, че именно тя е собственик на клуба и отсега-нататък се посвещава изцяло на каузата.

"Що се отнася до работата, е не, че имам някакъв избор, но, мамка му, напускам", заяви Грийн и излезе от кадър.

От телевизията заявяват, че не са имали никаква представа за връзката на репортерката с Клуба за канабис и още по-малко са знаели, че е планирала да подаде оставка на живо. Когато я попитали защо решила да напусне по този драматичен начин, Грийн заявила, че искала да привлече вниманието на хората към проблема с легализирането на медицинската марихуана.

"Извинявам се, ако съм обидила някого, но не съжалявам за избора, който направих", сподели репортерката.

След инцидента от телевизия KTVA се извиниха за "неуместни език", който е бил използван от репортерката и заявиха, че тя е уволнена.