"Опасни истории за момчета" ще разказва за три момчета, които с помощта на въображението си преминават през това да пораснеш без баща

Звездата от "Малкълм" и "В обувките на Сатаната" (Breaking Bad) Брайън Кранстън ще работи по нов проект за комедиен сериал. Неговата компания "Муун шот ентъртеймънт" вече е закупила правата над книгата на Кон и Хал Игълдън "Dangerous Book for Boys ("Опасна книга за момчета"), съобщават от Variety.

От компанията на Кранстън вече са сключили със "Сони Пикчърс" договор за пилотен епизод, който да определи дали продукцията ще просъществува.

Виж още: Брайън Кранстън в Breaking Bad - от началото до края

Сериалът засяга историята на три момчета, които използват въображението си, за да преминат през това да растеш без баща.

Dangerous Book for Boys разказва забавни "поучителни" истории от вида "как да", които трябва да помогнат на момчетата, живеещи в днешната дигиталната ера, да прегърнат авантюристиния дух в себе си и да се научат как правят всичко - от строеж на къщичка на дърво до организирането на атака с водни бомбички срещу съседите.

Виж още: 5 + 1 великолепни речи от сериалите

Междувременно се появиха слухове, че знаменитият герой на Кранстън от "В обувките на Сатаната" Уолтър Уайт може и да е жив и да се появи в дъщерния сериал Better Call Saul ("По-добре ме наричай Сол"), който който тръгва наесен по Ей Ем Си. Историята на сериала ще се върти около адвоката Сол Гудман.