Иън Съмърхолдър има връзка с актрисата от "Здрач" Ники Рийд

Измина повече от година, откакто актьорът от "Дневниците на вампира" се раздели с колежката си Нина Добрев и вече бе крайно време да го видим в компанията на друга звездна дама.

Новата му избраница е приятелка на неговата бивша и също звезда във вампирска поредица, само че на големия екран - сагата "Здрач". Там Ники Рийд играеше една от сестрите на Едуард Кълън - Розали Хейл.

Доскоро тя бе омъжена за финалиста от американския "Айдъл" Пол Макдоналд, с когото пееше в дует. Баладата им All I've Ever Needed, включена в саундтрака на "Зазоряване, част 2", дори бе използвана за ретроспективен клип с най-романтичните моменти на Едуард и Бела от първия филм насам.

Тази година двамата издадоха съвместния си албум I'm Not Falling, но Иън също продължава да работи с бившата си в "Дневниците на вампира".

Героят му Деймиън обаче падна мъртъв във финалния епизод и феновете трябва да почакат до старта на шестия сезон наесен, за да узнаят дали любимецът им е оцелял и ще се завърне под някаква форма - или напуска сериала.

Междувременно Нина позира по дънки за корицата на августовския брой на сп. "Найлон", където тя и Съмърхолдър разказват за своята екранна любов и житейската си раздяла. Напоследък тя се снима в комедията с Деймън Уайънс-младши, Джейк Джонсън и Анди Гарсия "Ние сме ченгета" / Let's Be Cops, по кината през август.