Защо тези неща не съществуват вече?

Понякога случвало ли ви се е да ви хрумне някоя гениална идея и да се питате как до сега някой не се е сетил да я приложи на практика? Най-вероятно всеки има своите подобни моменти. Но докато част от тези идеи всъщност са нереални за осъществяване, а други не биха бил чак толкова полезни, има и такива, които са просто "златни". Това са хрумвания, които наистина могат да напавят живота ни по-приятен и по-лесен.

Няколко подобни идеи представя сайта за забавни снимки и забавления въобще 9GAG.

Ето ги и тях:

1. Самолетните компании да започнат да предлагат нова опция, когато продават билети - клиентът дали иска "тихо място", или предпочита да си говори с другите пасажери. Така ще се премахне това досадно разминаване, когато единият пътник не спира да бърбори и да досажда, а другият го гледа на кръв.

Виж още: 15 интересни, но напълно безполезни факта

2. Бутон за спиране на звука на микровълновата печка.

3. Опция на "Гугъл", която да показва дали ти си първият човек, потърсил конкретното нещо.

4. Възможност ако избереш погрешен етаж на асансьора, с продължително натискане върху същия бутон да премахнеш избора си.

5. Приложение за смартфон, което по звука, който двигателят на колата ти издава, да може да се определи приблизително повредата.

Виж още: 10 мисли, които могат да ти хрумнат, само когато си в банята

6. Презервативи, които започват да светят, ако се сблъскат с венерическа болест.

7. Таймер на душа, който да ни показва колко време се бавим в банята.

8. По време на политически дебат микрофоните на участниците да имат опцията да се изключват от самосебе си, щом бъдат отчетени високи децибели (Ако дебатиращите започнат да си викат или да говорят на твърде висок глас).