За съжаление моментът с разкрепостената госпожица, която отваря вратата на момчето с пиците не е толкова приятен, колкото по филмите

Любовта към пицата е нещо, върху което можем да изградим цяла религия. Толкова много пъти тя е била именно това, което имаме нужда. Бърза доставка по домовете и цяла вечер спокойствие с вкусна храна. Но през какви препятствия преминават разносвачите на пица?

Разбира се, има цели филми посветени на тях и на това как вратата им отваря разкрепостена девойка, но за съжаление тези филми са много повече фантастика, от повечето научна фантастика, която сме гледали (в научната поне има шанс някой да изобрети всички тези джаджи). 

И все пак мнозина разносвачи преминават през какви ли не перипетии, преди да ни донесат желаната пица. В онлайн платформата Reddit няколко момчета, занимаващи се с тази нелека професия, споделят някои от най-скандалните си преживявания:

Конфискуваната пица

"Веднмъж доставях до Мотел 6, където винаги е приключение. Тъкмо паркирах, когато видях, че полицията е наобиколила мястото. Помислих си "Не, моля те, не бъди човекът, който е поръчал пицата. О, прекрасно, именно той е." Погледнах го и видях, че е с белезници на ръцете. Той ме видя, каза нещо на полицая до него. Ченгето взе пари от шкафа и аз му дадох пицата. Поне ми оставиха добър бакшиш."

Поне носеха халати

"Веднъж доставях пица в един апартамент, където ми отвориха двама души в халати за баня. Под халатите обаче се виждаше облеклото и уредите за садо мазо секс."

Грозна гледка

"Има една жена в Страуд, Великобритания, която всеки път ни отваряше вратата гола, от кръста надолу. Честно казано не е красива гледка и винаги мразехме моментите, когато трябва да изпълним поръчка дотам.

Виж още: 15 страшни истории, описани в 2 изречения

Свидетелската пица

"Веднъж, докато носех пица, попаднах по средата на голям семеен скандал относно попечителство. В този момент пристигам аз с пица, крилца и 2 литра кола и мъжът ме използва като аргумент, че жена му не харчи разумно парите, които той ѝ дава. Беше неловко."

Пица с данъци

"Веднъж една стара дама си беше поръчала сандвич, който струваше точно 6 долара, колкото е минималната цена, за която извършваме доставка. Общата цена беше 5,99 долара без ДДС. Разбира се, аз отидох пред вратата, доставих поръчката и ѝ казах, че цената е 6,34 долара общо. Тя започна да спори, че цената е 5,99 долара. Тогава ми се наложи да ѝ обясня системата на данъчно облагане на стоките. Тя затвори вратата и се върна с калкулатор, за да ѝ обясня как точно изчислявам, че поръчката струва 6,34, а не 5,99 долара."

Кунг фу пица

"Веднъж трябваше да набия един, който беше толкова пиян, че помисли колата ми за такси. Буквално трябваше да го изритам от пътническата седалка"

Пица след припадък

"Една гореща лятна нощ отидох да занеса поръчка. Мъжът, който беше поръчал, обаче лежеше припаднал на пода точно пред стъклената врата. Телевизорът му беше пуснат толкова силно, че дори и да не беше припаднал, не би ме чул въобще. След около минута се свести, съвзе се малко и дойде да ми плати. Очевидно обаче не беше още съвсем добре, защото за пица, която струва 18 долара, ми даде 45 долара."

Виж още: 15 стряскащи истории, които ще ни откажат да гледаме чужди деца

Големият бакшиш

"Разнасях пица вече от 2 години и така и още не ми се бяха случвали каквито и да е неловки моменти. Веднъж обаче попаднах на една къща, където ми отвори вратата 4 годишно момченце. То занесе пицата на майка си и се върна с парите, които бяха точно, и ми каза: "Понеже мама не дава бакшиши, аз ще ти дам", и ми подаде стара монета от 1 долар."

Най-кратката връзка

Веднъж докато разнасях, ми отвори едно момиче. Погледна ме и изкрещя на сестра си: "Гаджето ти е тук". Сестрата дойде търчейки по стълбите само по бельо и когато видя момчето с пицата (мен), побягна крещейки на другото момиче. Заливайки се от смях, първата сестра ми даде 8 долара бакшиш."

Твърде много бакшиш

"Веднъж трябваше да занеса две големи пици в един стар блок. Клиентът ме чакаше в лобито, но беше страшно пиян. По време на плащането той упорито се опитваше да ме накара да се кача с него в апартамента му. Не знам дали беше гей, или искаше да ме убие, но аз отказах. Когато най-сетне ми плати, той ми даде 100-доларова банкнота за поръчка от 30 долара, настоявайки да задържа рестото, като май ми намингна. За намигването не съм толкова сигурен, тъй като беше толкова пиян, че като нищо да е било некоординирано движение на очите му."
 

Източник: "Плейбой"