Подгряващият трейлър за Magic Mike XXL напомня мъжки вариант на "Флашданс" или друга поредица с Чанинг Тейтъм - Step Up

"Професия: стриптийзьор" се завръща на голям екран в началото на юли с познатия комплект сексапилни актьори, сред които Мат Боумър, Адам Родригес, Кевин Наш, Джо Манганиело и, разбира се, Чанинг Тейтъм като съсценарист, копродуцент и изпълнител на главната (автобиографична) роля.

Три години след края на първия филм героят му се е оттеглил от клубния подиум и се е отдал на занаятчийството, но момчетата от трупата го канят да се присъедини към тях за едно прощално турне...

Партнират им звездни дами като Анди Макдауъл, Амбър Хърд, Елизабет Банкс и Джейда Пинкет-Смит.

Режисьорът на оригинала от 2012 г. Стивън Содърбърг този път е изпълнителен продуцент, а на стола му сяда неговият дългогодишен асистент-режисьор Грегъри Джейкъбс.

Зареден с подобаваща доза еротика, но и с танци, подгряващият трейлър за Magic Mike XXL напомня както мъжки вариант на класиката "Флашданс", така и друга поредица с Чанинг Тейтъм, Step Up - "В ритъма на танца" и "Ритъмът на улицата".

Този петък най-сексапилният мъж на 2012 г. пристига по кината в новия филм на Лана и Анди Уашовски "Пътят на Юпитер", където си партнира с Мила Кунис, а сред предстоящите заглавия с него е и комедията Hail, Caesar! на друг братски тандем - Джоел и Итън Коен.

Преди това ще го видим като един от "омразната осморка" на Куентин Тарантино, а в "X-Men: Апокалипсис" (2016) най-сетне ще се появи неговият персонаж Гамбит, който получава и самостоятелен филм.

Разбира се, успехът трябва да се мултиплицира, а парите да се умножават, затова след миналогодишния "Внедрени в час-2" бъдещите му планове включват още едно продължение на комедията от 2012-а, която го събра с Джона Хил.

Не всичките му филми обаче са лековати - наскоро "Ловец на лисици" го показа и в драматично амплоа, като събра пет номинации за "Оскар": за режисура, грим и прически, оригинален сценарий, поддържащ актьор (Марк Ръфало) и главна мъжка роля (Стив Карел).