Модерният "Опел" ADAM е шампионът по възможности за индивидуализация сред малките шикозни коли и също така е истинска комуникационна звезда.

С функцията за гласов контрол Siri Eyes Free на инфоразвлекателната си система IntelliLink ADAM е най-свързаната с глобалната мрежа малка кола на пазара. Едно чудесно допълнение към това е приложението конфигуратор за iPad, наречено Adam&You.

С дизайн на компютърна игра това приложение е впечатляващо преживяване с висококачествена 3D визуализация, която прави възможен виртуалния тест-драйв и включва директна връзка към онлайн конфигуратора на "Опел". Това позволява на потребителите да опознаят колата в процеса на конфигуриране по един напълно нов и динамичен начин.

Adam&You подкрепи пазарното въвеждане на "Опел" ADAM в около 35 европейски страни. За журито на дизайнерските награди Red Dot, това приложение е перфектно изпълнено и поради тази причина заслужава наградата.

Реномираната дизайнерска награда е присъдена и за дизайн в комуникациите. В категорията Mobile & App, "Опел" и системните й партньори RTT и Sevenval финишираха като Най-добрите от най-добрите. 

Апликацията Adam&You на "Опел" може да бъде свалена безплатно от iTunes Store.