Всички абонати на Loop ползват услугата безплатно до 9 февруари 2015

По случай началото на партньорството между "Мтел" и Viber телекомът пуска пакета на популярното мобилно приложение за комуникация напълно безплатно за всички нови и настоящи абонати на тарифните планове Loop basic, XS, S и M до 9 февруари 2015 г.

Той разполага с 2GB месечно на максимална скорост за достъп до интернет през Viber за смартфони и таблети с операционни системи Аndroid, iOS и Windows Phone.

След 9 февруари 2015 г. Loop абонатите, желаещи да продължат да използват Viber пакета, ще могат да го добавят към основния си тарифен план срещу 2,90 лв. на месец.

Освен безплатния трафик в промопериода Loop абонатите могат да изтеглят гратис 90% от платените стикери на Viber приложението.

Viber е една от трите допълнителни екстри, които "Мтел" пуска за своите Loop клиенти. Освен него, също по 2,90 лв. на месец, абонатите могат да закупят пакетите Social и Video, които предоставят по 2GB трафик на максимална скорост съответно към "Фейсбук" и "Вибокс".

Social и Video пакетите идват в услуга на онези, които ги нямат включени в тарифния си план или пък вече са ги изчерпали.

Новостите от "Мтел" не свършват дотук - чрез екстрата Make it double абонатите на Loop XS, S и M могат да удвоят до края на билинговия си период всички минути, есемеси и мегабайти, включени в тарифния им план, срещу еднократна такса (5,90 лв. за Loop XS, 7,90 лв. за Loop S или 9,90 лв. за Loop M).

Скоростта на мобилния интернет на новите Loop тарифи се намалява до 64 kbps след изчерпване на трафика, включен в тарифните планове и допълнителните пакети.