Съвместен концерт на любимото БГ хип-хоп трио с швейцарския диджей на 24 март обещава много положителни емоции

Зимата си отива бавно, но сигурно, а с това София започва да се пробужда за нощен живот. И този месец клуб Mixtape 5 предлага отбрана селекция от всякакви партита.

Програмата на клуба за март е наситена с интересни събития, които могат да предложат по нещо за всики меломани, а пирон в програмата е концертът на ЪпсурТ Live Band и грууви продуцента Cee-Roo, които на 24 март смятат да дадат свеж хип-хоп полъх с фънки елементи. 

Обичаните БГ рап химни на познатото софийско трио ще се смесят с ритмите на новия лайв проект на набиращия скорост музикален продуцент Cee-Roo. 

27-годишният швейцарски мултиталант Cee-Roo вдъхва живот на класически парчета по собствен оригинален начин, запазвайки характерния им ретро елемент. 

Shveytsarskiyat didzhey cee roo

Той пръв се качва на сцената на Mixtape 5 с чисто новия си лайв проект със саксофонист и барабанист. Музиката му е непретенциозна смесица от професионализъм, креативност, фантазия и хумор. Към момента Cee-Roo има пет издадени албума. Стилът на швейцареца включва ремиксирани парчета от различни артисти и музикални жанрове, върху които е добавена и щипка от самия Cee-Roo. Доста вероятно е да сте гледали и компилациите му на най-важните моменти от годината

Издаденият през 2012 г. Memories, в който швейцарецът отдава почит на 12 музикални икони, станали жертва на убийство, е разпродаден само за два дни, като печели позитивни критически отзиви и вниманието на големите лейбъли. 

След една година пауза Cee-Roo се завръща с албума River, вдъхновен от природата, и ново лайв шоу. Барабанист и саксофонист се нареждат до грууви музикалния талант на 24 март, когато Mixtape 5 ще бъде завладян от новата вълна във фънки хип-хопа.

Билети предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim.bg, като организаторите призовават за предварителното им закупуване, тъй като количествата са ограничени. Ако все пак има останали билети, в деня на концерта те ще са на цена 20 лв. 

За повече новини около концерта следете страницата на събитието във "Фейсбук".