Триото гостува отново у нас на 20 януари, петък, в реновираната голяма зала на клуб "Ялта"

Партитата Takeover се завръщат след половингодишна пауза с ключови промени, но и все така категоричната философия на проект, който включва актуални техноизпълнители от световната сцена и създава атмосфера, предполагаща музиката да е централният елемент за изживяването на феновете.

В своя трети сезон Takeover превзема за първи път реновираната голяма зала на клуб "Ялта" с което обещава още по-вълнуващи вечери с първоначалната им регулярност - веднъж в месеца.

През 2017 г. организаторите се качват на следващото ниво, което им дава възможност да надградят всичко случило се дотук и да пренесат типичната за партитата интимна и приятно мистериозна атмосфера в по-голямо пространство.

Зад идеята и реализацията подължава да стои Любо Урсини, към когото, както и досега, се присъединяват двигатели на електронната музика от цял свят. Досега в Takeover са участвали имена като Dixon, Âme, Tiga, Dyed Soundorom, Stacey Pullen, Enzo Siraguza.

Този път всички предстоящи гости ще се обявяват поетапно, а привилегията да научат първи кой е следващият гост имат феновете по време на самите Takeover партита.

На 20 януари начало на новия Takeover сезон дават триото "Аполония". Това е първото им появяване в клубен формат у нас, година след дебюта им на Solar Easter Trinity.

Този път към Дайед Саундором, който откри самостоятелно втория сезон на Takeover, се присъединяват другите двама парижани: Шонки и Дан Генасия. Селекцията им е танцувална, а сетът back2back през цялата нощ.

Takeover партито в София е първият европейски гиг на Apollonia за 2017 г. веднага след редовното им участие на BPM фестивала в Мексико.

Официалният сайт на Takeover е JoinTheTakeover.com

Източник: Yalta Club