Докато скандалите около Николета се вихрят с пълна сила, ние решихме да я поканим на топъл женски разговор. Поговорихме си с една от най-популярните български дами в момента за майчинство, семейство, любов, мода, музика и други неща от живота...

- Така ли си представяше живота си като дете?

- Да, абсолютно! Смея да твърдя, че са се сбъднали и най-големите ми мечти, които бяха свързани с това да бъда булка, да се радвам на прекрасна дъщеричка, на която да слагам панделки и да й обличам роклички, както и да имам до себе си любящ съпруг. 

Към днешна дата всичко това ми се случи - имах приказна сватба, Никол е жива и здрава, а Валери ежедневно ми доказва, че аз съм най-важното нещо в живота му. Накратко - мечтаех за щастливо семейство, каквото имам вече.

- Смяташ ли, че животът ти нямаше да се развие в тази посока, ако не беше коригирала бюста си?                                                              

- С и без корекция на бюста съм убедена, че щеше да бъде пак такъв. Факт е, че пластичните операции не са средство за градене на семейство, имаме безброй много примери за жени, които постоянно коригират нещо по себе си, а на практика са самотни.            

Мечтаех за щастливо семейство, каквото имам вече.

- Как разбираш, че си влюбена и още по-важното - как разбра, че си срещнала мъжа на живота си?

- Химия, пеперудки в корема, това не са клишета, а описания на онова чувство, което за миг те разтърсва при вида на точния мъж. Това усещам към Валери постоянно, а и с времето той сам успя да ми докаже, че е мъжът на живота ми.

- Най-важното нещо, на което ще научиш дъщеря си?

- Най-важното, на което искам да я науча, е да бъде човек - състрадателна, добродушна, борбена, уверена в себе си, уважаваща околните... Все качества, които да я изградят като достойна личност.

- От какво в майчинството се страхуваше най-много преди да родиш?

- От неизвестността на това, което ми предстои, т.е. беше ме страх от самото раждане, но пък сега, когато вече извървях този път, се чувствам готова отново да ми се случи.

- Как възстанови форма след раждането - диети, спорт или е от гените ти?

- В никакъв случай не съм тормозила организма си с каквито и да било диети или режими. Предполагам, че в основата на възстановяването на формата ми е това, че когато имам свободно време тичам в парка до дома ни във Верона.

- Коя е песента, която слушаш най-много напоследък?

- Не се влияя от хитовете, така че не слушам най-често актуалните парчета, а някоя, която ме кара да се отпусна и да релаксирам. В случая се сещам за Mr. Wrong на Мери Джей Блайдж.

↵ Use original player
YouTube
← Replay
X
i

- Кой е последният хубав филм, който гледа?

- Може да ви прозвучи необичайно, но не съм фенка на сладникави любовни комедии, а обичам драми. A walk to remember е сред любимите ми филми.

- Имаш ли страст, за която никой не предполага?

- На този етап нямам, но с времето може и да открия такава, заложена в мен.

- Когато трябва да взимаш подарък в последния момент, с какво се измъкваш успешно?

- Зависи за кого е подаръкът. Импровизирам индивидуално спрямо човека, за когото е предназначен.

- Коя известна личност би искала да ти е сестра (може и да не е българска)?

- Няма такава. Никоя не може да замени сестра ми Велина. Безкрайно много я обичам!

- Кой беше любимият ти сериал като тийнейджър?

- Не пропусках "Вдовицата в бяло". Също така редовно следях и "Касандра".

- Имала ли си прякор като дете?

- Да. Наричаха ме Бритни - и познати, и непознати ме оприличаваха с Бритни Спиърс.

- Какъв е последният комплимент, който получи? А който направи?

- Не съм го запечатала в съзнанието си. Както знаете доброжелатели много, но и зложелателите - не по-малко. Не комплиментите са важни, а действията, жестовете на внимание, аз лично на това залагам.

- Колко чифта обувки имаш?

- Не съм от жените, които са маниачки на тема обувки, за това и не знам каква е точната им бройка, но са доста.

Когато вече извървях този път, се чувствам готова отново да ми се случи. (Ни Ло относно раждането)

- Как изглежда съвършената рокля?

- Приказна, като на Пепеляшка.

- Приятен спомен или трагедия бе роклята от абитуриентския ти бал?

- О, разбира се, че приятен спомен.

- Ако трябва да пазаруваш само от едно място, кое би било то?

- Не мога да конкретизирам, тъй като имам любими марки, но не робувам на тях на всяка цена.

- Казват, че без значение как сме облечени, ако бельото ни е секси, се чувстваме уверени. Какви тайни крие твоето шкафче за бельо - модели, цветове, материи, марки?

- Напълно съм съгласна с това твърдение, определено и аз не пренебрегвам невидимото за околните, защото е важно моето вътрешно усещане. Цветът, който преобладава сред бельото ми безспорно е черният, тъй като смятам, че той стои най-предизвикателно на женското тяло. Марките бельо, на които се доверявам са Agent Provocateur, също така имам доста модели на Intimisimi, все пак моята любимка Ирина Шейк е рекламно лице на марката.

- Кое е най-хубавото на живота в чужбина?

- Спокойствието! Него поставям на първо място, след това не са за пренебрегване околните. Хората са по-усмихнати, по-позитивни.

- Препоръчай ни хубав ресторант в София или Верона?

- В София всеки сам за себе си сигурно е открил своето място, което го е спечелило с обстановка, кухня или определена емоция, нашето такова място с Валери във Верона е Rose & Sapori, Desenzano.

- Знаеш ли вече какво ще облечеш в новогодишната нощ?

- Все още не съм решила какво точно, но гарантирам, че ще се постарая да е нещо страхотно и оригинално.

Каква е дневната ти рутина за красива кожа? 

- Ползвам качествена козметика и се грижа редовно да се подлагам на стандартните козметични процедури, но съм далеч още от лифтинг, който за някой хора сякаш е мания.

Наричаха ме Бритни - и познати, и непознати ме оприличаваха с Бритни Спиърс.

- Умение, което винаги си искала да имаш? (Например да издишаш огън с уста или да управляваш самолет, или да завързваш черешка с език)

- Ееее, че аз последното го мога! (усмихва се) Смятам, че ми е достатъчно.

- Съвет към всяко младо момиче, което иска да стане модел?

- За съжаление в днешно време тази професия се свързва с леки момичета, но това не трябва да отказва жените, които се чувстват добре пред фотообектива и желаят да виждат лицата си по модни сесии и корици на списания. Бих ги посъветвала да се стараят да поддържат естествената си красота, да се грижат за фигурата си и да останат верни на принципите си.

- Съвет към младите жени, които искат да бъдат майки?

- Моят съвет е да не отлагат майчинството, за да градят кариера. Всичко е до време, но това да създадеш семейство и това да оставиш поколение след себе си е най-голямото постижение в живота.

- Повечето звездни майки дълго крият децата си от хорските очи, а ти напротив. Как си го обясняваш?

- А защо да я крия? Да не би да е по-различна от другите деца? Аз не съм като останалите, които вярват в уроки и магии и за това не показват децата си, не само в социалната мрежа и в медиите, ами и навън. Хората, които го правят, явно доста са си повярвали.

- Пожелай нещо на читателите ни за празниците?

- Аз силно вярвам, че на Коледа наистина се сбъдват най-съкровените желания, за това пожелавам на всеки да се случи най-голямото му чудо. Дано да бъдат със семействата си, да се радват на домашния уют, да има топлина в душите и множество усмивки на лицата им да греят.
1 Коментар

  1. Lobo

    Истинска е!

За Николета Лозанова:

Мис Плеймейт 2006, модел, тв водеща