За някои е Лора, за други - Ади, за трети - Ми или Милена, за четвърти - мама, но най-вече е позната като Миленита.

Тя е певица и напоследък актриса, но е била сценарист, редактор на музикална рубрика, водещ, PR, кастинг-мениджър, радиоводеща и адвокат, но вероятно пропускаме нещо. 

Родена е в Куба, а е живяла в Испания, Америка и Мексико. Пее на български, испански и английски. Има две деца и невероятно чувство за хумор. 

Ето какво ни разказа малко след като се прибра от Аржентина.

- Как изкара в Аржентина?

- Главозамайващо. Само че не знаех, че и мъжете се целуват по бузата, като се видят! Отнема ден-два да им свикнеш, после даже изглежда мило.

- Как би искала да се развият отношенията ти със Здравко Косъма (от сериала "Под прикритие"), ако не го бяха убили?

- От Дубай летим за Китай, където Здравко има съученици от "Люлин". С тяхна помощ снимаме видео на Bang-Bang, което се оказва успешна марка сладко-кисел сос на местния пазар. Ставаме големи звезди и се оттегляме от шоубизнеса с пет деца - според местния обичай.

- Как се чувстваш сега - повече като актриса или като певица?

- Имам 200 лайфа срещу две роли. Сметката май е ясна. Макар че много често взеха да ме спират тийнейджърите по улиците - "Ади, чакай! Косъма наистина ли умря?" Иначе ако мога да степенувам някак си нещата, най-много внимание отделям на хората, които ми викат "мама", после на тези, за които съм Ми, после на онези, за които съм Миленита и чак тогава - Ади.

- Занимавала си се с толкова много неща. Помниш ли как изкара първите си пари?

- С просене. Бях на пет-шест години и живеехме в Мадрид. Имаше едно по-голямо момче от моето училище, на което му хрумна тази идея, и аз не видях нищо нередно в нея. После нашите бяха втрещени от мен, но сега, като се замисля, това е била първата ми роля – на малко, русо просяче.

- Какво мислиш за протестите?

Определено не е моя метод, но ги уважавам.

- Би ли се занимавала с политика?

Не.

- Какво хапна днес? Здравословно ли се храниш или не?

- Не помня нито какво, нито кога. Малко съм над тия неща.

- Сама ли си пишеш текстовете? Как се случват?

- Обикновено първо правя музиката, после изпявам нещата с "на-на-на" и чак тогава идва текстът. Има дни, когато най-доброто, което можеш да дадеш от себе си, е "пак сами, аз и ти" и то с помощта на римния речник. Има и други дни, когато музата ти е бая по-щедра и се събуждаш с някое изречение като "Ромпетрол и ром с мастика, ром във мол и ром с мотика, "Лична драма", "Вуйчо Ваньо", граждани, честита баня!"

- На кого е посветена "Да ти го начули"?

- На един стадион хора, предимно софийски шофьори.

- Трите неща, които ще вземеш, ако къщата гори?

- Две деца и една котка.

- Коя е любимата ти детска игра?

- Да паля къщата.

- Ако можеш да надникнеш в нечия глава, коя би била?

Главната глава!

- Къде предстои да те видим най-скоро?

- На 8 март в "Микстейп". Но можем да се чуем и по-бързо в Youtube.

Чуй новото й испанско парче, а веднага след него "Кукла" и целия плейлист от канала й: 

↵ Use original player
YouTube
← Replay
X
i

На 16 май в клуб Mixtape 5 Миленита представя песните "Да ти го начули", "Водка", "Лия за Мария" и други неизпълнявани досега парчета. На сцената заедно с нея излиза музикалната формация "Фънки миракъл", която е ново явление в живота на изпълнителката.

Начало: 22 ч. 
Вход: 10 лв.
3 Коментара

  1. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 Mike Rooney

    Your content is very interesting. I am very impressed with your post. I hope to receive more great posts.Reacher S02 David O’Donnell Grey Wool Coat

  2. Small b366fdccf2599037dbedf5a34492505e57f66bd609965403d0ca905f0fca29f0 John

    I just didn't know that men also kiss on the cheek when they see each other! It takes a day or two to get used to them, then it even looks nice. concrete wall contractors