Победителите в "България търси талант" записаха авторска песен с комика от "Столичани в повече", който се завръща на екран като Спас Лютов в 12-ия сезон на сериала

Победителите в "България търси талант" от духовия оркестър "Виво Монтана" записаха авторска песен с комика от "Столичани в повече" Руслан Мъйнов, който в началото на март се завръща на екран като Спас Лютов в 12-ия сезон на сериала.

Автор на музиката за "Изчезни" е Пламен Крумов от "Виво Монтана", аранжиментът е на Васил Иванов - Декстър, а текстът на Владимира Велинова е закачка с интернет общуването в съвременния свят.

"Виво Монтана" са тромпетистите Денис Крумов, Марио  Методиев и Мирослав  Георгиев, тромбонистите Стилян Маринов и Станислав Димитров, Михаел Григоров (ударни) и Пламен Крумов (туба).

Заедно с Руслан Мъйнов, с когото ги свързва дългогодишно приятелство и професионално партньорство, те са подготвили концертна програма с патриотични, възрожденски, народни песни и бойни маршове, която представят за първи път този петък, 2 март, в казанлъшкото читалище "Искра" по повод националния празник Трети март, 140 години от освобождението на България.

Междувременно в сериала, който се завръща в петък от 21 ч., героят Спас Лютов се събира с бившата си съпруга Йовка (Ева Тепавичарова). В новите 13 епизода, анонсирани като "Четири сватби и едно погребение", е и последната роля на актьора Стефан Илиев, който почина през януари на 82-годишна възраст.