С провокативно озаглавената си песен треньорката от "Гласът на България" отправя послание към политическата класа, но и към всички мъже

"Парчето е посветено на онзи арогантен тип мъже, които се мислят за "Г-н президент" в живота на жените - обяснява Поли Генова за новата си песен. - Посланието е отново да върнем кавалерството. Много ми се иска пак да има внимателни мъже, които да демонстрират отношение към дамите, защото джентълмените са на изчезване."

Тя обаче признава, че със заглавието на песента прави и леко намигване към политическата класа, а на финала завършва с "Г-н президент, аз съм Поли". Текстът, музиката и аранжимента на песента са на Боян Христов.

Според сюжета на клипа, заснет миналия месец в киностудия "Ню Бояна", певицата води двойствен живот - през деня е сервитьорка в кафене, а през нощта осуетява плановете на лошите със своята банда луди мацки. Хореографията е на екзотичната Индира Касимова, а режисьор на видеото е Любомир Печев.

Междувременно треньорката от "Гласът на България" вече участва и в петия сезон на музикалното риалити. Доста е напечено положението по време на снимките, отношенията между треньорите са много драматични, правят се номера, всеки треньор сериозно изненадва колегите си, разказва тя. Предаването се завръща в ефира през февруари.