Съвместната им песен, натоварена с послание за премеждията, които ни съпътстват, предшества излизането на автобиографичната книга от Криско "Пътят нагоре"

Павел и Венци Венц' напоследък са на всяка манджа мерудия - и следващият им съвместен хит (защото нямаме съмнение, че парчето ще е хит) е с Криско.

Видео: "Листата падат" - Михаела Маринова с Павел и Венци Венц

В "Герои" тримата са съавтори на текста заедно с Дим4оу,  музиката е на Криско и Павел. Китарното соло пък е изсвирено от бащата на Криско - Радослав Талев, което прави песента още по-лична.

Клипът е режисиран от Кирил Киров - Кико, а излизането му предшества автобиографичната книга от Криско "Пътят нагоре", която е на книжния пазар от 6 ноември. Съдията от българския X-Factor ще раздава автографи за феновете си в София на 17 ноември, след което продължава към Варна (18 ноември), Пловдив (24 ноември) и Русе (26 ноември).

Във видеоканала на Facing the Sun най-популярното му парче е "Шапка ти свалям" с Ненчо Балабанов, което отстъпва по брой прегледи (почти 25 млн.) само на "Ела и си вземи" на Гери-Никол, където Криско има специално участие.

Те излизат тази неделя в зала "Универсиада" за финала на турнето One Love заедно с "Ъпсурт" и македонските звезди Тони Зен и "Слаткаристика".

Виж още: Heroes и други вечни песни на Дейвид Боуи

"Герои" е за израстването, за пътя, който всеки от нас изминава в живота си, и за хората, които среща по него - някои са преходни и фалшиви, но други минават заедно с теб през всички трудности и изпитания, без значение колко са сурови, и ти остават верни; те са и хората, които те правят по-силен, обясняват посланието си авторите на парчето.

Макар че са от различни музикални компании, тримата рапъри участват в общо турне през лятото, когато им хрумва и идеята за съвместно парче.

Още в първия ден в студиото решихме, че ако ще работим заедно, трябва да направим нещо по-различно и неочаквано за нас като артисти, обяснява Криско. Kогато решихме да направим тази песен заедно, мислехме, че това ще е изненада за хората, но не очаквахме, че с резултата ще изненадаме и самите себе си, коментират от своя страна Павел и Венци Венц.