Жан-Клод ван Дам играе себе си в комедиен сериал на "Амазон", в който зад имиджа на кинозвезда и майстор на бойните изкуства е скрит най-опасният наемник под прикритие, наричан просто "Джонсън"

Ден след като Жан-Клод ван Дам навърши 57, от "Амазон прайм видео" представиха пълния трейлър за комедийния му сериал, който тръгва в платформата на 15 декември.

В "Жан-Клод ван Джонсън" (JCVD) белгийската кинозвезда и майстор на бойните изкуства играе себе си, но в другото си, тайно амплоа - като най-опасния наемник под прикритие, наричан просто "Джонсън".

Плакатът пък препраща към най-гледаната му актьорска изява през последните години - рекламата The Epic Split (Най-епичният шпагат), която стана вирусен хит с множество кавърверсии от негови колеги.

Видео: Епичният шпагат в Космоса

Според анотацията за сериала Жан-Клод ван Джонсън е на линия, ако се нуждаете от елиминиране на политически съперник, отслабване позициите на мултинационална корпорация или сваляне на цяло правителство - и желаете да го запазите в най-дълбока тайна.

За късмет на лошите момчета по света от години той е бил в пенсия, но за техен лош късмет случайна среща с неговата изгубена любов е на път да го върне в играта, този път по-смъртоносен от когато и да било. Може би.

Миналогодишният пилотен епизод беше доразвит в цял сериал с продуцент Ридли Скот.