Целта на кампанията "Заедно в един ритъм" е да надъха публиката преди предстоящия домакински мач от световните квалификации срещу Швеция

В дните преди световната квалификация срещу Швеция на 31 август на Националния стадион "Васил Левски" Българският футболен съюз (БФС) продължава кампанията си #заедновединритъм с видеоклип, посветен на хайдушкото движение по родните земи.

Година след представянето на актуалните екипи на отбора, посветени на 140-годишнината от Априлското въстание, темата за историческото ни наследство отново е пресъздадена от футболните национали. Герои в новия клип от кампанията са хайдутите - символ на патриотизма, непримиримостта и борбения дух на българина.

Облечени в автентични хайдушки униформи, Петър Занев, Георги Миланов, Андрей Гълъбинов, Георги Костадинов и Александър Башлиев хващат 200-годишни оръжия и призовават за подкрепа в мача - сякаш са чета хайдути, което се подготвят за битка и демонстрират решителност, кураж и задружност около лагерния огън.

За двубоя, който връща спомените за малкия финал от световното в САЩ през 1994-та, когато "лъвовете" изгубиха с 0:4, специално за запалянковците с деца ще бъде изградена семейна трибуна. Билетите са в продажба от 25 август.