Дъщерята на Ваня Щерева, пяла и в "X Factor", сама е заснела клипа си към кавъра на "Нашият сигнал"

Отказва да влиза в рамки, основният й двигател е свободата - така описват Мила Роберт. Дъщерята на Ваня Щерева и баскетболиста Роберт Гергов, която през 2013 г. се яви в "X Factor", в крайна сметка се ориентира към друга кариера и вече е студентка в Театралната академия.

Тя обаче пее и свири на китара още от 13-годишна и съвсем не се е отказала от музиката - вече е част от лейбъла Homeovoxmusic, а първият й сингъл е нестандартен кавър на "Нашият сигнал", озаглавена просто "Сигнал".

Песента на Емил Димитров от 60-те е изпълнявана в пародийна версия и от Тодор Колев, а Мила качва своя любителска версия в YouTube канала си още преди две години. Аранжиментът сега е на Георги Георгиев от група "Остава", Мартин Стоянов - Martist, и самата изпълнителка. Тя е заснела сама видеото като режисьор и оператор, а монтажът е на Жоро Пеев.

Мила има и много авторски песни, сред тях "Всичко си е наше, Саше", към която подготвя следващия си клип.

Припомнете си и кастинга на "X Factor", когато се яви пред Саня Армутлиева, Заки, Любо Киров и Мария Илиева с хита на Крис Айзък Wicked Game. Те й дадоха своето "да", но по-нататък 16-годишната кандидатка сама реши, че това не е нейното шоу.