Броени часове до концерта на италианската джаз-соул звезда в "София лайв клуб"

Марио Бионди, изпълнителят с един от най-отличителните и чувствени гласове, заради който е сравняван с покойния Бари Уайт, е в София този четвъртък, 25 май. Италианецът гостува у нас благодарение на Keen Acts с най-известните си песни и актуалния двоен албум Best of Soul (2016), с който отбеляза 10 години от началото на своята кариера.

Виж още: Гласът на любовта, който идва да омагьоса София

Редом с магнетичния сицилианец на сцената на "София лайв клуб" в пълен състав излиза и неговият екип от музиканти, сред които клавиристът Масимо Греко, свирил с някои от най-големите звезди на Италия като Ерос Рамацоти и Дзукеро, и саксофонистът Марко Сципионе.

Столицата ни, наред с Рига и Букурещ, е сред дестинациите, включени в специалното турне на Бионди, по повод десетилетие от излизането на дебюта му Handful of Soul.

По думите му неговият нов албум е "моят начин да отпразнувам кариерата си и в същото време да изкажа благодарност към всички, които са били зад мен, които са споделяли моите емоции и моя път. Разбира се, на първо място искам да благодаря на феновете си, които са ми показвали огромната си любов през годините. Точно затова в Best of Soul има и песен, озаглавена "Благодарност" (Gratitude), посветена на всички, които повярваха и продължават да вярват в мен."

Билетите са на цени от 70 лв. в мрежата на "Ивентим", а капацитетът на клуба е ограничен в интерес на максималния комфорт на публиката и естеството на събитието. Вратите отварят в 21 ч., а началото е планирано за 22 ч.