Сватбеният тоалет от "Валентино" за 250 хил. долара отиде на кладата в новия клип на певицата I Don't, предшестван от раздяла с годеника й, милиардера Джеймс Пакър

Марая Кери беше поредната звезда, която се сгоди за милиардер. Двамата с австралийския предприемач Джеймс Пакър, който преди това беше свързван със супермодела Миранда Кър, щяха да се женят на Бора Бора, но миналата есен, малко преди церемонията, любовта им приключи.

Певицата остана с рокля от "Валентино" за 250 хил. долара, на която намери приложение - изгори я пред камерата в новия си клип I Don't - думите, които би казала като булка пред олтара, ако не е съгласна да се омъжи...

Видеото е заснето в Калифорния, където попзвездата и нейният любим живееха допреди раздялата. Според американските жълти медии певицата не е страдала дълго и в момента излиза с един от танцьорите в балета си, Брайън Танака.

Тя има два брака зад гърба си, като предишният, с водещия на "Америка търси талант" Ник Канън, от когото роди близнаци, завърши миналата година с развод. Двамата бяха женени от 2008 г. и до раздялата си през 2014-а подновяваха ежегодно брачните си обети.

Булчинската рокля от първия й брак, със звукозаписния магнат Томи Мотола (1993-97 г.), също е използвана в неин клип - We Belong Together от 2005 г. Пищният тоалет от Вера Уонг с над 8-метров шлейф струвал 25 хил. долара.

Според сюжета на видеото, заснето от кинорежисьора Брет Ратнър, певицата трябва да застане пред олтара с по-възрастен мъж (Ерик Робъртс), но избира да избяга с по-младия си любовник (Уентуърт Милър).