Виктория Андонова премина първия кръг - кастингите на тъмно, в германското The Voice", което се излъчва всеки четвъртък по "Про7"

В германското The Voice вече се състезава и българка. В тазгодишния сезон кастингите на тъмно с успех премина Виктория Андонова, която се яви с You're Nobody Til Somebody Loves You на Джеймс Артър.

Тя направи силно впечатление на журито, най-вече на Ивон Катерфелд и Саму Хабер (Sunrise Avenue), които я поканиха в своите отбори. На въпрос защо е дошла в шоуто Вики отговори: "За да спечеля!"

Възхитена съм от страхотната ти бленда, коментира Ивон, а българката избра нейния отбор, разказва Hotnews.bg.

Виктория от години следва в Германия. За кастингите от България в столицата Берлин пристигнали майка й Тинка и по-малката й сестра Юлия, които я гледаха зад кулисите.

Виктория разкри, че сестра й се бори със сериозно заболяване, което възпрепятства говора, а Юлия от свoя страна каза на български: "Гордея се с нея. Много я обичам."

Вики е дъщеря на спортния директор на ОФК "Пирин" и собственик на частната футболна школа "Пирин 2001" Ивайло Андонов и съпругата му Тинка, пише местният в. "Струма".