Една от най-големите шеги с новия iPhone 7 придоби вирусни размери и предизвика мощен порой от негативни коментари

Един от най-важните постулати, които трябва да бъдат преподавани на хората, преди да влязат в интернет, е, че не всичко, което го пише в нета, е истина. Уви, някои трябва да научат това по трудния начин. 

Дори да оставим настрана всичките онлайн фишинг схеми с наследство от чичо в африка и красиви жени, които ще дойдат да ти доставят всяко удоволствие, само ако им изпратиш пари за билет. В интернет има и много шегаджии, които просто се бъзикат с хората, достатъчно глупави, за да им се вържат. 

Такъв донякъде е и украинският влогър, базиран в Сакраменто, Калифорния - Taras Maksimuk - специалист по унищожаването на скъпа техника "за ваше удоволствие". 

В специално видео той взема на подбив липсата на слушалки в iPhone 7 - една от промените в iPhone, която изтърпя най-много критики. Във видеото Taras Maksimuk твърди, че с пробиване на специално място по корпуса на телефона с бормашина, можете сами да си направите жак за слушалки, който иначе е скрит. 

Видео: iPhone 7 - водоустойчив, без жак за слушалки и с много по-добра камера

Уви, изключително много гневни потребители са останали неприятно изненадани, след като новият им телефон въобще е спрял да издава звук, след като са последвали инструкциите във видеото. 

Множество обидни коментари има под клипа в YouTube, a обидите не престават и на профилите на Taras Maksimuk във "Фейсбук" и Twitter. 

Видето обаче има 314 хил. лайка и 88 хил. дислайка. Очевидно все пак тези, които са оценили шегата, са повече от тези, които са се подлъгали.