Вокалът на HIM записа Knowing Me, Knowing You за соловия албум на китариста Марк Джемини Туейт

Фронтменът на финландската метъл група "ХИМ" Виле Вало и друг път е заемал баритоновия си тембър на поп песни, но този кавър е в рок стилистика. Записан е с британския китарист MGT (Марк Джемини Туейт) като първи сингъл от предстоящия му самостоятелен албум Volumes.

Записал 20 албума с други изпълнители, за соловия си проект музикантът е поканил и други гост-звезди като Уейн Хъси от старата му група The Mission (и екскитарист на The Sisters of Mercy), Майлс Хънт и Ерика Нокалс от The Wonder Stuff, Рики Уоруик от Black Star Riders, Реймънд Уотс от KMFDM и PIG, Сафрън от Republica, Джулиан Регън от All About Eve и готиклегендата Анди Сексганг от Sex Gang Children.

Двамата с Виле се познават още от 90-те, когато групите им свирят на една сцена по европейски фестивали.

"Имах идея да запиша мрачна версия на това парче още преди няколко години, но не обичам да пея. Когато записах всички партии, добавяйки готическата атмосфера, която напомня музиката на The Mission, изпратих демоверсията на Виле и той ми върна записа със своя вокал", обяснява MGT.

Той допълва, че са се опитали да съхранят и малко от настроението на оригинала, издаден от АББА през 1976 г. - вкл. зимното настроение от клипа, режисиран от младия тогава Ласе Халстрьом ("Шоколад", "Защо тъгува Гилбърт Грейп").