"Давай да пеем", създадено в съучастие със Стойчо Стоянов - XStoich, е пилотно парче от предстоящия дебютен албум на световната шампионката по бийтбокс, която иначе учи оперно пеене

В албума на Адриана Николова-Печенката, продуциран от "Дрийм тийм продакшън", са включени както песни с модерно звучене, така и акапелни изпълнение на арии от популярни опери! В записите участва и световноизвестният български цигулар Веско Ешкенази, с когото Печенката засне видеоклип към популярното "Либертанго" на Астор Пиацола в свой собствен аранжимент.

В стилово разнообразния в музикално отношение проект бийтбоксът ще е включен само в някои от песните. Междувременно Печенката участва и в новия летен хит на Графа "Закъснявам, човек" заедно с Прея.

Освен че е съавтор на "Давай да пеем", Стойчо Стоянов-XStoich е в екипа на школата XS Artist: New Music World , основана съвместно с Печенката и Мария Стоянова. Целта й е не само да дава музикално образование, но и да предизвикват творческото въображение на децата, които сами да създават музика и да пишат текстове.

Създадените от децата авторски произведения се записват в звукозаписното студио на школата и се представят на организирани продукции. Тримата млади музиканти имат амбицията да осигурят стипендии за най-талантливите деца, както и за деца в неравностойно положение.

В школата могат да се записват деца на възраст над две-три години (за пиано и китара) и над 6-годишни - за бийтбокс. В най-скоро време ще има и преподаватели за солфеж и пеене.