В криминалната комедия "Лесна плячка" / Life of Crime, по кината у нас от 12 септември, актрисата играе изоставена съпруга, която е взета за заложник с искане за 1 млн. долара откуп

В същото време съпругът й (Тим Робинс) се чуди как да се отърве от нея, докато си прекарва добре на Бахамите в компанията на своята любовница (Исла Фишър).

Режисьорът и сценарист Даниел Шехтер пренася на големия екран романа The Switch от писателя Елмор Ленард, който почина миналата година на 87. Това е поредната екранизация на негова творба след "Игра по ноти" и "Игра на пари" с Джон Траволта, "Джаки Браун" (1997) на Куентин Тарантино, "Извън контрол" с Джордж Клуни и Дженифър Лопес - и още десетина филма.

Филмът е познат на критиката, след като закри кинофестивала в Торонто през септември 2013, и е описван като една от най-амбициозните адаптации по Ленард.

Всъщност това е предистория на "Джаки Браун", тъй като похитителите (в ролите - Джон Хоукс от Winter's Bone, The Sessions и сериала "Дедууд" и рапъра Мос Деф) са с 20 години по-млади версии на персонажите, играни от Робърт де Ниро и Самюъл Джаксън във филма на Тарантино от 1997 г. - Ордел Роби и Луис Гара.