Американският тв водещ Стивън Колбер засне свой танцувален клип по хита на "Дафт пънк" Get Lucky с участието на звезди като Мат Деймън, Хю Лори, Джеф Бриджис, Джими Фалън, Джон Стюарт, дори Хенри Кисинджър

Сред известните имена във видеото, излъчено в предаването му The Colbert Report, е и Брайън Кранстън, спечелил множество тв награди за сериала "В обувките на Сатаната" / Breaking Bad, чийто финал тръгва в САЩ от 11 август.

Феновете му обаче го помнят и с ролята на таткото, Хал, в ситкома "Малкълм", а епизодът с ролеритe (Rollerskates, 13-ият от сезон 1, 2000 г.) е сред коронните му изпълнения, за който е използвал дубльор само при по-майсторските завъртания и скокове.



Другите звезди в клипа, сред които и танцовата трупа "Рокетс", също има какво да покажат, а накрая Колбер се озовава на сцената на "Америка търси талант", където продължава да чупи стойки край водещия Ник Канън.

Легендата около това изпълнение гласи, че "Дафт пънк" трябвало да гостуват в шоуто на Колбер с един от хитовете на лято 2013, но се оттеглили в последния момент, защото обещали ексклузивно - и изненадващо - участие във видеонаградите на MTV по-късно през август. Разбира се, тази история се оказа блъф, но през последните дни любителският клип на Колберт се разпространява като вирус и нямаме нищо против именно да стане официално видео към парчето.

The Colbert Report
Get More: Colbert Report Full Episodes,Video Archive