13 знаменитости в костюмите си от Хелоуин, споделени в социалните мрежи

Хайди Клум отдавна празнува Нощта на Вси светии и споделя подробности за маскировката си в социалните мрежи. 

Фотогалерия: Как се маскира Хайди Клум през годините

Тази година бившият супермодел и настояща бизнесдама бе избрала да се превърне в пеперуда, а процесът по гримирането й изглеждаше почти като метаморфозата на самото насекомо. 

Хейдън Панатиер показа в "Туитър" не толкова оскъдната си дегизировка, колкото напредналата си бременност.

Актрисата, популярна от сериала "Герои", чака момиченце от годеника си Владимир Кличко, съперник на нашия Кубрат Пулев за световната титла при профибоксьорите в тежка категория.

Лив Тайлър също е бременна, но скри корема си зад готварска печка, в която се пече сладкиш.

През септември актрисата потвърди, че чака дете от импресариото Дейвид Гарднър. От брака си с рокзвездата Ройстън Лангдън тя вече има едно момче, на почти 10 години.

Новият водещ на "Оскарите" Нийл Патрик Харис издокара модерното си семейство като герои от "Батман", като за себе си бе избрал костюма на Гатанката, а половинката му беше маскиран като друг култов злодей - Жокера.

Бийонсе също беше в тон с отрочето си - малката Блу Айви беше Майкъл Джексън (не от детския му период), а певицата влезе в ролята на сестра му Джанет.

Таткото Джей Зи обаче остана встрани от тази тема - вероятно защото няма друг представител на музикалната фамилия Джексън, който да е достоен за него.

Другата най-известна дъщеричка на рапър - Норт Уест на Канйе, беше облечена от майка си в костюм на... скункс.

Вместо обаче да се превъплъти във възрастна версия на миризливото животинче, Ким Кардашиян се облече като скелет, за да втали, макар и еднократно, пищните си форми.

Кайли Миноуг отпразнува Хелоуин по време на концертното си турне. Нощта на Вси светии я завари в Литва и вместо с маскараден костюм тя се снима с грим а ла Деня на мъртвите, честван в Латинска Америка.

На тема Хелоуин беше и епизод 1 от финалния, 12-и сезон на ситкома "Двама мъже и половина", излъчен по Си Би Ес в навечерието на празника.

Героят на Аштън Къчър влезе в костюм на зомби-Елвис, а Джон Крайър, който играе Алън Харпър, се появи като друг свой популярен герой - Дъки от сериала Pretty in Pink (1982).

Актьорът от сериала "Тийн вълк" Колтън Хейнс се превърна в принцеса Фиона от "Шрек" с помощта на латексова маска, а колежката му Емили Бет, която играе в друга тв поредица - "Стрела", се маскира като секси астронавтка.

Актрисата от сериала "Малки сладки лъжкини" Люси Хейл се превъплъти в синьото птиче от емблемата на "Туитър".

Попзвездата Тейлър Суифт също носеше крила, но определи костюма си като нещо средно между еднорог и пегас - "пегарог" (летящ еднорог).

Парис Хилтън отрази в социалните мрежи сексапилната си дегизировка като Мини Маус, с която се появи на партито, организирано от Синди Крофърд и съпруга й Ранди Гербер няколко дни преди празника.

Най-затрогващ обаче беше йоркширският териер Джак, дегизиран като извънземния герой на Робин Уилямс от сериала "Морк и Минди" (1978-82), с космическия му кораб с форма на яйце.

Снимката му, с която стопанката му искала да отдаде почит към покойната кинозвезда, спечели фотоконкурс за Хелоуин на американска верига магазини, предлагаща стоки и услуги за домашни любимци.

Освен едногодишни доставки на лакомства за питомеца си, авторката Джун Харпър от щата Хаваи получава 25 хил. долара парична награда.