Богатата наследница е благодарна, че е послушала майчините си съвети да не се излага на слънце

Парис Хилтън твърди, че основна заслуга за идеалния вид на кожата й, имат съветите, които е получила от своята майка. 34-годишната блондинка е категорична, че в по-младежките си години никога не е ходила с приятелки да се пече на слънце.

Докато останалите девойки отивали на плаж, за да трупат натурален тен, Парис предпочитала да се пази от слънцето и да не излиза навън.  Именно това решение било в основата на безупречната й външност, недокосната от пластична хирургия или инжекции с ботокс.

Пред списанието за здраве и красота New You г-ца Хилтън обяснява: "Имам късмет, че на млади години послушах майка си. Тя ме посъветва да се крия от слънцето, докато приятелките ми се припичаха всеки ден и сега изглеждат много по-стари, а и всички имат ботокс."

Видео: Летният клип на Парис Хилтън от 2014-а

Самата тя признава, че за кратко също се изкушавала от идеята за ботокс, но дерматологът й я разубедил, като й казал: "Отказвам да го правя с теб... Кожата ти е толкова идеална. Няма да го направя, докато наистина не се нуждаеш от това, но не знам дали изобщо ще се стигне дотам."

Нямам нищо против пластичната хирургия, заключава Парис и обяснява, че приятелките й до една са си оправили всичко: бюст, нос, брадичка, скули.

"Живея в Холивуд и съм свикнала с подобни гледки. Но никога не съм искала да го направя", заявява риалити звездата, гостувала и у нас. Този сезон тя позира и за корицата на сп. "Инди", което я номинира за президент на САЩ.

Бихме я попитали дали някогашните й приятелки все още са такива, но от думите й личи, че може би вече не са.

Виж още: Хю Джакман призова да се пазим от слънцето