... с Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов

"Арт", "Спанак с картофи" и "Дакота" разказват на сцената на Сатиричния театър "Алеко Константинов" истории за изкуството и мястото на приятелството в него, за съдийството и футболните емоции, за сънищата и реалността в нас и извън нас. 

Пиесата "Спанак с картофи" от Золтан Егреши (8 и 15 февруари, 25 и 28 март, 19,30 ч.) "влиза" в съдийската стая преди и след футболния мач и по време на почивката между двете полувремена, за да изкара на бял свят неподозирани до този момент емоции и чувства в съдийското трио. 

Пак трио, но не съдии, а дългогодишни приятели са героите на Владимир Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров в "Арт" от Ясмина Реза (19 февруари, 13 и 30 март, 19,30 ч.). Марк, Серж и Иван стигат до дълбоки откровения и прозрения, провокирани от модерното изкуство и темпераментните им характери.

На театралната сцена се завръща и най-новият проект на Three Bears Entertainment - "Дакота" от Жорди Галсеран (13 и 18 февруари, 10 и 31 март, 19,30 ч.) където подреденият и идеален живот на главния герой Иполит неочаквано се преобръща. След две седмици в кома той започва да сънува кошмари, а те, един по един, се и случват в действителност. Светът на Иполит започва да губи своите очертания и никой не може да разбере къде свършват сънищата и откъде започва реалността...