Един от най-успешните британски продуценти се качва зад пулта край морето на 2 юли

Сезонът на най-посещаваната лятна дестинация вече започна обещаващо и продължава със същата сила на 2 юли, когато "Какао бийч клуб" посрещат британския диджей и продуцент Third Son. Заедно с него на сцената излиза и легендата на българската електронна сцена диджей Стивън.

Виж още: Първото юлско слънце изгрява над "Какао бийч клуб"

Third Son (букв. - "Третият син") е един от най-успешните британски изпълнители за последните три години. Истинското му име е Джоузеф Томас Прайс. Той е израснал в музикално семейство и е развил страст към това изкуство още в ранна възраст.

С годините неговите вкусове и творчеството му се развиват и преминават през всякакви стилове. Опитът и вроденият му усет обаче го отвеждат до електронни направления като техно и хаус.

Изминалата година беше особено успешна за него - с непрестанни турнета по целия свят и издаване на музика за компании като Noir Music, Einmusika и Sincopat. В същото време Third Son развива и собствения си бранд за електронна музика от студиото си в Лондон.

Към днешна дата графикът му е запълнен с турнета, а междувременно той работи за известния лейбъл Stil Vor Talent и подготвя новия си албум.

Освен Тhird Son, зад пулта в съботната вечер застава и диджей Стивън. С над 20 години опит зад гърба си, той е носител на многобройни награди и няколко последователни години е определян за диджей номер 1 у нас. Сетовете му се отличават с енергичност, вдъхновена от детройтското техно.

Билети за партито на цена 15 лева могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.

Виж още: Програмата на Solar Summer 2016

Източник: Cacao Beach Club