Пет от номерата на вече закупените билети дават шанс за среща с групата минути преди концерта им в София

Интересът към първия гастрол у нас на една от най-актуалните групи продължава да расте и предвидените промобилети за най-близките до сцената места - на терена - се очаква да свършат още тази седмица, а след това цената им се покачва, предупредиха организаторите.

"Шоуто ще бъде зрелищно, ако съдим по изискванията, които получихме за изграждането на самата сцена и броя съоръжения за специални ефекти. Най-вероятно на терена ще построим и специално удължение на сцената, по което Райън Тедър и останалите музиканти ще ходят на някои от парчетата", обяснява Петър Петров от "Болкан ентъртейнмънт кампъни" (becbg.com).

Интервю: Как се правят готините концерти

Петима, които вече са си осигурили място в залата, имат възможност да се срещнат с групата на живо, часове преди шоуто. Номерата на печелившите билети вече са качени във "Фейсбук" профила на фестивала "София рокс".

OneRepublic пристигат за първи път у нас на 2 юни в зала "Арена Армеец" в рамките на турнето, представящо техния трети студиен албум Native. Билети за концерта се продават чрез мрежата на Eventim.bg (http://www.eventim.bg/biletni_kasi) в цялата страна на цени от 65 до 110 лв.

Най-новият им хит, след Apologize, Good Life, Counting Stars, If I Lose Myself и Love Runs Out, е I Lived, който ви предлагаме в концертно изпълнение на групата от Хамбург през есента.