Повече от половината билети за концерта на 24 април в "София лайв клуб", който представя и песни от очаквания му нов албум (видео), са вече продадени

Хосе Джеймс, който гостува в миналогодишното издание на фестивала A to jazZ, вече има фенове и у нас, които посрещнаха с ентусиазъм новината за новия му гастрол. Броени дни след обявяването на концерта му в "София лайв клуб" на 24 април повече от половината билети в мрежата на "Ивентим" са разпродадени.

Местата за гига на един от най-харизматичните съвременни джазмени и групата му са силно ограничени и се очаква съвсем скоро да свършат.

След броени дни в пълен и познат състав на българска сцена отново излизат Хосе Джеймс (вокал и китара), Соломон Дорси (баскитара), Джо Блакс (ударни) и Такеши Обаяши (пиано).

Софийската публика е сред първите, която имат късмета да чуят на живо парчетата от новия албум на американеца, който излиза чрез легендарната звукозаписна компания "Блу ноут". Седмият му поред студиен проект носи симоволичното заглавие Love in a Time of Madness (Любов по време на лудост) и представя един малко по-различен Хосе, с ърбън звучене и дълбоки послания.

Песните са вдъхновени от света навън, където царуват контрастите, войната и бедността са всекидневие, разбитите мечти - факт, а въпроси като "Каква е цената на човешкия живот?" и "Каква стойност има любовта?" остават без отговор.

По време на априлската вечер с него в "София лайв клуб" се очаква да прозвучат Let It Fall, I'm Yours, Police State и още композиции от Love in a Time of Madness. За да ги чуете живо, побързайте да запазите своя билет в мрежата на "Ивентим" на цена 40 лв.

Източник: KEY Events & Communication