Канадецът, наричан "Бербатов на диджеите", гостува в столичния клуб на 14 ноември

За Тига Джеймс Зонтаг казват, че има забележително остър ум, страхотно чувство за хумор и фантастичен вкус за музика.

Музикант, диджей, продуцент, Тига е основен фактор на техносцената в канадския град Монреал.

Неговият лейбъл "Турбо рекордингс" функционира вече седма година, а самият той издава музика за лейбъли като Crosstown Rebels и Different. 

Дискографията му включва два самостоятелни албума - Sexor и Ciao! - с хитовите сингли Sunglasses at Night, Pleasure from the Bass и You Gonna Want Me (с вокалиста на "Сизър систърс" Джейк Шиърс), на които всеки клубен фен е танцувал поне веднъж.

Задължителни за слушане са още Let's Go Dancing (съвместно с американския му колега Матю Диър - Аudion) и хитът от началото на годината Fever, който заслужава да се чуе и в ремикса на Maetrik, познат и като Maceo Plex.

Няма как да не припомним и парче като Plush (2013), ремиксирано от гостувалия в "Ялта" само преди месец Диксън.

Най-новото видео на Тига - за някои обезпокоително смело, за други подчертано сексистко - е към парчето му Bugatti с участието на Пуша Ти и излезе през октомври.

Тига Джеймс Зонтаг гостува в Room 2 на клуб "Ялта" на 14 ноември, по покана на диджеите от TakeOver Любо Урсини, Валди и Филип Черников. Можеш и ти да си там - с билет, закупен от мрежата на Eventim.bg и Yalta Club, или ако спечелиш покана за партито в играта на Bulevard.bg и клуб "Ялта".

Чрез томбола изтеглихме трима от вас, които са отговорили правилно на въпроса по-долу.

Печелившите:

Teri Aleksandrova

Цветозар Черкезов

Svetlana Aleksandrova

С печелившите ще се свържем във "Фейсбук", за да уточним как ще получат наградата си. Пропускът важи за двама.

Условията на играта:

Раздаваме три пропуска за двама, а жребият за тях ще се тегли между онези от вас, които отговорят правилно на следния въпрос в полето за коментари по-долу (със своя истински "Фейсбук" профил).

Какъв е по националност Тига?

а) канадец

б) французин

в) американец