Партито с една от хаус легендите за всички времена е на 27 август

Краят на лятото наближава и в най-посещаваната дестинация по българското Черноморие - "Какао бийч клуб". За поредна година сезонът там беше изпълнен с качествена музика, танци и красиви изгреви на плажа.

В някои от най-запомнящите се партита участваха гости като Metodi Hristov & Gallya, Nakadia, Cosmic Boys, Citizen Kain и Third Son. Не по-назад останаха и събития като "Джулай морнинг", откриването на клуба заедно с Olivier Giacomotto & Kiko, както и събитията на Metropolis и Renesanz. Разбира се, акцентът на лятото беше сложен върху най-мащабния фестивал за електронна музика у нас, Solar Summer 2016.

Финалното парти за лято 2016 е на 27 август, когато гостува една от хаус легендите за всички времена. Заедно с него зад пулта застава и българският диджей Десо.

Вероятно знаете текста на Finally и сте слушали някоя от многобройните музикални продукции на Санди Ривера или пък миксовете, които оглавяват класациите през последните 15 години. При всички случаи сте го чували и почти сигурно е, че поне веднъж сте танцували на неговата музика.

Използвайки името си, както и прозвището, с което е познат - Kings of Tomorrow, той подхожда творчески, като съчетава многобройни стилови влияния - от хаус през тек и фънк бийтове до R&B елементи.

Без него световната хаус сцена щеше да бъде значително по-еднообразна, категорични са домакините на поредния му български гастрол.

Билетите за партито тръгват в продажба от понеделник, 15 август, и могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" и билетните каси в бензиностанции ОМV в цялата страна.

Източник: Cacao Beach Club