Само месец до старта на Spirit of Burgas 2015

Вече броим дните от последния месец до Spirit of Burgas 2015! На 7 и 8 август под звездното небе в Бургас и на самия морски бряг фестивалната емоция завладява българи и чужденци, които имат възможността да се насладят на качествен подбор от изпълнители като Роби Уилямс, Kasabian и Kwabs.

След три поредни отказа на покани да гастролира у нас лошото момче на британската попмузика се е спрял на Бургас и завърналия се местен фестивал заради уникалната локация и шанса да направи първия в кариерата си концерт на плажа.

Така Роби Уилямс отдава чест на българските си фенове с ексклузивен гиг на специалнo място.

Настоящото турне Let Me Entertain You, което той представя в България само след месец, включва предимно фестивални участия - и това е другата причина именно Spirit of Burgas да привлече вниманието на мегазвездата.

Атмосферата на морския град окончателно накланя везните за решението му да дойде за концерт точно тук. След 11 индивидуални турнета и над 600 концерта, изнесени на невероятни места по цял свят, британецът ще запомни Бургас поне заради първото си шоу на самия плаж.

На централния плаж в Бургас и за първи път у нас гостуват също експлозивните "Касейбиън", от които се очаква да взривят фестивалната сцена на 8 август. Сред другите гости са Kwabs, Stereo MC’s DJ set и Milow плюс специалната селекция на The World of Drum and Bass, както и останалите имена от двудневната фестивална програма.

Виж още: Кой открива Spirit of Burgas 2015

Билети за фестивала може да закупите в мрежата на Eventim.bg в цялата страна: OMV, EasyPay, "Пикадили", "Техномаркет", "Технополис", "На тъмно", билетен център НДК. В продажба са също така билети за Golden Circle (само за 7 август), ВИП трибуни със седящи места и двудневни билети за целия фестивал.

Повече информация - на SpiritOfBurgas.com.

Източник: Spirit of Burgas 2015