Първо парти за старта на предаването на резидента на клуба Стефан Попов - Contact по радио "Нова", слага начало на уикенда

Клуб "Ялта" и радио "Нова", които се смятат за най-популярните посланици на електронния звук у нас, обединяват усилия за специален парти уикенд. В две последователни вечери, на 17 и 18 октомври, в "Ялта" празнуват старта на най-новото предаване в ефира на радио "Нова" - "Контакт", зад което стои диджеят резидент на клуба Стефан Попов. В съботната нощ зад пулта пък застава легендарният диджей Роджър Санчес, който се завръща за среща с една от най-любимите си публики - българската.

Стефан Попов започва свое собствено предаване в ефира на радио "Нова" на 23 октомври, но официалният старт на "Контакт" се дава още в петък, 17 октомври. Иначе "Контакт" ще се излъчва всеки четвъртък от 18 ч., а веднъж в месеца Стефан Попов ще организира и едноименни партита.

Името Contact е препратка към "връзката", която музиката прави с различни спомени, преживявания и хора, обясняват от "Ялта" и допълват, че техният резидент  ще залага както на позабравен, но качествен саунд, така и на музика, която дори е изпреварила времето си.

Следващата нощ, 18 октомври, е запазена за един от най-влиятелните диджеи на всички времена - Роджър Санчес. Една от емблемите на електронната музика е по върховете на класациите още от 90-те, но не губи своята популярност и не спира да нажежава дансинга във водещите клубове по цял свят.

Предаването му Release Yourself звучи в родния ефир вече 10 години само на честотата на радио "Нова" - 101,7 FM, всеки петък от 18 ч., с повторение в събота от 20.

Сега Роджър Санчес се завръща в "Ялта" с обещание за дълга нощ с най-качествените клубни хитове, но и нови, нечувани досега парчета.

Четирима от слушателите на радио "Нова" ще получат възможността за лична среща с легендарния диджей, както и покани за партито, като участват в специална игра на www.radionova.bg. Условието е да се снимат с рекламата на радио NOVA Weekend на фасадата на клуб "Ялта" и да качат снимката в "Инстаграм" с хаштаг #novaweekend.

Билети - в мрежата на Еventim.bg и Yalta Club.