ReelFeel Open Air става част от Европейската седмица на мобилността

На 17 септември специално за празника на София в пространството на складовете "Деспред", точно зад централна митница София, се провежда еднодневното събитие ReelFeel Open Air.

Организаторите му подкрепят Европейската седмица на мобилността, затова призовават всички посетители на събитието да използват градския транспорт на столицата, за да достигнат до локацията, която се намира на много комуникативно място. 

Всеки, който иска да се включи в Седмицата на мобилността, може да стигне до ReelFeel Open Air чрез метро; автобуси с номера 78, 85, 213, 305, 404, 413; трамваи 1, 7, 3 и 9. 

За хората, решили да използват автомобилите си, организаторите осигуряват денонощен безплатен паркинг от 18 ч. на 17 септември до 6 ч. сутринта на следващия ден. Неговият вход е от ул. "Козлодуй" и ул. "Дунав" (входът до наказателния паркинг на Столична община).

Събитието е с обявен начален час 18, като организаторите обособяват две сцени в пространството на складовете "Деспред". Първата част на ReelFeel Open Air ще е на открито. Тя започва с изпълненията на българските артисти от 1000Names, като след тях в 19,45 ч. на сцената застава британският диджей и продуцент Kutmah. Концертът на Bonobo, който пристига с целия си бенд, за да представи най-новия си албум The North Borders, стартира в 21 ч.

След това партито продължава до сутринта на сцената на закрито. Тя отново се открива от български изпълнител - Clipper. В полунощ парти щафетата поемат диско-хаус продуцентите Wolf+Lamb feat. Nick Monako, а за най-издръжливите фенове зад пулта след 2,30 ч. отново се появяват Kutmah и 1000Names.

Закупуването на билет за проявата дава достъп и до двете сцени, както и до кинопрожекцията на филма We are Modeselektor. Българската публика за първи път гледа историята на немското музикално "явление" Modeselektor. С този филм студио Phormatik, заедно с Reel Feel, дават начало на проекта ReelFeel Cinema, който има за цел да популяризира филми с музикална насоченост, свързани тясно с културата, следвана от партитата и събитията.

Билети за ReelFeel Open Air могат да се намерят в мрежите на Eventim и Tixgate на цена 35 лева. В деня на събитието входът е 40 лева. ReelFeel Open Air е с начален час 18 и лица под 18 години се допускат с придружител и предварително попълнена декларация.

ReelFeel Open Air се организира с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills и със съдействието на Столичната община.

Повече за събитието и изпълнителите: Денят на София с Bonobo и още изненади от Reel Feel


View Larger Map