23-годишната руска порно актриса Аурита и операторът ѝ се включили в туристическа обиколка на пирамидите

Сериозен международен скандал избухна заради порно клипче, заснето на фона на египетските пирамиди. Главна роля в него играят руската актриса във филми за възрастни Аурита и операторът ѝ, които използвали пирамидите за декор към розовото си видео, пише "Дейли мейл".

Туристи, но не точно

Двамата се включили към обикновена група с туристи, но за разлика от останалите туристи те заснели и нещо друго освен чудесата на Египет. В порноснимките и клиповете, които са качени в платени секс страници в интернет, са заснети сцени на орална любов и сексуален акт.

В клиповете 23-годишната Аурита говори колко са скучни забележителностите всъщност и как хората могат да видят нещо по-вълнуващо.

В някои от клиповете тя дори показва гърдите си по време на обиколката с екскурзовод, пред изумените туристи. Други сцени са заснети в забранени за достъп места от туристическите обекти.

Виж още: Шестте качества на порноактрисите, които мъжете обожават

Мерки за превенция на бъдещи подобни ситуации

Египетските власти започнаха разследване на порнографските материалите. За да предотвратят други подобни инциденти, те са взели решение около пирамидите да бъдат монтирани камери, съобщиха от министерството на туризма на страната.