Независимо как приемате факта, че гаджето ви гледа порно, не може да отречете, че този тип филмчета са любими на повечето мъже (а и за доста жени).

Повечето от нас реагират с възмущение на момичетата, готови да правят секс пред камерите. Всякакъв секс! Обаче, ако погледнем не толкова снобски и "морално", ще видим, че има какво да се научи от тях. Особено, ако резултатът би бил шеметен секс с половинката, пише beu.bg. Все пак в тези мацки има нещо, за което всеки мъж си умира!

1. Те пъшкат яко

В стоновете и мръсните думички по време на секс няма нищо лошо. Даже, колкото повече, толкова по-възбуждащо. Мъжете обожават това.

2. Те се докосват

Мастурбирането по време на секс е готино и за жената, и за мъжа. Не се стеснявай, защото той дълго ще помни тази гледка и тя винаги ще предизвиква ерекцията му.

3. Те не се притесняват от тялото си

Има порноактриси, чиито физически данни не предизвикват възхищение, но те не показват притеснение от това. Защото по време на секс, притеснението може само да пречи.

4. Те не дрънкат с часове

Колко трае един разговор преди секс в порнофилм? Секунди, най-много минута, а понякога почти липсва. В реалния живот повечето момичета правят точно обратното - дрънкат за какви ли не глупости, а в главата на мъжа вече се въртят горещи сцени.

5. Те са навити за тройка

Харесва ли ви, или не, тройката е мечта на 8 от 10 мъже. Останалите двама си мечтаят за другите осем мъже.

6. Те са винаги готови за орална любов

Отпуснете се малко! Фелациото е готино нещо и може наистина да носи удоволствие и на вас, ако се отървете от предразсъдъците.

Въпреки това,  порноактрисите също не са готови на всичко. Вижте какво отказват