Коледните празници в клуба започват още тази събота, 13 декември, с гостуването на авторитета в транс музиката

Динамика, енергичност, тайнственост и просто транс - поднесени в неподправения стил на Пол ван Дайк - това ни очаква на дансинга в Room 1 на клуб "Ялта" в работната събота.

Израснал в Източен Берлин, диджеят се запознава с ранната електронна музика, докато тайно слуша западни радиостанции. Скоро той успява да превърне музиката и в своя професия.

Освен че получава номинация за "Грами 2005" с един от най-добрите електронни албуми (Reflections), германският диджей, чието истинско име е Матиас Паул, оглавява две поредни години класацията на  DJ Magazine (Top 100 DJ).

Воден от инстинктите си, а не от музикалните течения, в продължение на повече от две десетилетия Пол ван Дайк се радва на кариера с над 3 млн. продадени албума и много почитатели по цял свят. Първият му хит, от далечната 1994-та, е For an Angel.

В професионалната биография се откроява работата с изпълнители като Дейвид Бърн и St. Etienn, ремикси за Мадона, Джъстин Тимбърлейк, "Депеш мод" и "Линкин парк", участие в музиката към филма "Черният рицар" и рекламни кампании на "Моторола". 

Неговото поредно гостуване в София се очаква да остави без дъх и най-претенциозните фенове на електронната музика, подплатено с актуалния му сингъл Only in a Dream, с гост-вокалистката Триша Мактийг.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и клуб "Ялта".