Някои почитатели на "Топ гиър" си помислиха, че на мястото на Джеръми Кларксън идва Капитан Америка!

Крис Евънс е новият водещ на автомобилното предаване "Топ гиър", потвърди Би Би Си тази седмица. Той ще е основното лице на екипа, който замества уволнения Джеръми Кларксън и напусналите в знак на солидарност Джеймс Мей и Ричард Хамънд.

Виж още: Тъжният край на епохата "Кларксън" в Би Би Си

Не го бъркайте обаче с популярния американски актьор Крис Евънс, който играе Капитан Америка в комиксовите екранизации на "Марвъл" и след "Отмъстителите-2: Ерата на Ултрон" догодина пуска трети самостоятелен филм за героя си - Civil War (Гражданска война)! Та този Крис е родом от Бостън и наскоро навърши 34.

Английският Крис Евънс е роден на 1 април 1966 г. и на Острова е един от най-известните водещи на Би Би Си. Той има богат опит в радиото от сутрешните блокове и предаването Drivetime, излъчвано всеки делник от 17 до 19 ч., а понастоящем се появява в петъчното издание на телевизионното The One Show.

Виж още: Новото предаване на Кларксън може да тръгне онлайн

Договорът на Крис Евънс с "Топ гиър" е за три години, като обещанието му е да не напуска и своето The Chris Evans Breakfast Show, където е пред микрофона от 6,30 до 9,30 ч.

Източник: Bulevard.bg