Тед се завръща по кината в началото на лятото, вече като женен... мъж, а рейтингът му отново се очертава да е ограничително R (забранено за лица под 17 г. без възрастен придружител).

Появите му от плът и кръв бяха окачествени, общо взето, като провал (церемонията "Оскар 2013", на която беше водещ, и миналогодишната уестърн комедия "Който оцелее, ще разказва"), затова сега Сет Макфарлън се връща към проверената формула на "Приятелю Тед".

В продължението на филма от 2012 г. той е сценарист, режисьор и озвучава главния герой - оживялото мече на Джон (Марк Уолбърг), което е вече мъж за женене. След като сключва брак с приятелката си от първи филм, двамата искат да си имат и бебе, затова наемат Джон като донор на сперма, но той се оказва доста непохватен...

Истинският проблем настъпва, когато Тед трябва да доказва в съда, че е човек, за да получи родителски права. Тук се намесва Аманда Сийфрайд (на мястото на Мила Кунис от първия "Тед")...

В актьорския екип са още Морган Фрийман, Лиъм Нийсън, Джон Слатъри. Поредната порция грубичък хумор се очаква по кината в началото на лятото, от 26 юни.

Тед обаче не е единственото мече "само за възрастни". Ако харесвате бестселъра "Петдесет нюанса сиво" и чакате с нетърпение екранизацията му, може да си поръчате новия модел плюшено мече, предлаган от компанията Vermont Teddy Bear.

Подобно на героя от еротичната драма Крисчън Грей, играчката също е облечена в костюм с риза и вратовръзка, допълнени със секс аксесоари - маска тип "домино" и белезници. 

Виж още: Саундтракът за секс на "Петдесет нюанса сиво"

"Петдесет нюанса сивото мече" струва само 89,99 долара и се ползва с личното одобрение на писателката Е.Л. Джеймс.