Българският шампион се размина с "Лех Познан" и "Партизан"

Лек жребий се падна на българския футболен шампион за следващия кръг на квалификациите за Шампионската лига, в случай че "Лудогорец" отстрани молдовския Милсами.

Ако нашите продължат напред въпреки загубата си в първия мач от втория кръг на квалификациите с 0:1, ще срещнат победителя от двойката "Шкендербеу" (Албания) - "Крусейдърс" (Северна Ирландия).

В първата среща "Шкендербеу" се наложи категорично с 4:1. Вторият мач, в Северна Ирландия, е на 21 юли от 21,45 ч. Любопитен факт е, че в албанския шампион отскоро играе българският национал Венцислав Христов.

Българският шампион пък изненадващо допусна загуба у дома и сега трябва да хвърли сили да търси победата в Молдова ще хвърли всички сили за победа в реванша. Той също е на 21 юли, но с по-ранен начален час - 18,00, на стадион "Комплексул Спортив Районал".

Виж още: Испанските треньори на "Лудогорец" недоволни

Разградчани могат да се чувстват късметлии, тъй като сред възможните имена, които можеха да срещнат като съперник бяха доста по-сериозни имена като "Лех Познан" и "Партизан".

При евентуално класиране напред "Лудогорец" ще бъде домакин в първия мач от третия квалификационен кръг, който ще се играе на 28 или 29 юли. Реваншите са на 4 и 5 август.

За повече новини от света на футбола четете Football24.bg

Източник: Football24.bg