Поредното гостуване на Finnebassen закрива клубните партита в Room 1 този петък

"Ялта" закрива Room 1 с последно парти за сезона този петък, 19 юни, а специално за повода пристига една от големите звезди на норвежката електронна сцена - Финебасен. Преди това обаче в градината на клуба ще чуем победителя от състезанието на радио "Нова" Get Famous 4.

Известен с кавъри на парчета като If You Only Knew на Aaliyah и Baby на Brandy, както и с тоталния хит Touching Me, Finnebassen ще ни потопи в отличителното си хаус звучене, допълнено от диджейски сет с резидента на клуба Руно.

Преди официалното закриващо парти шанс да се изяви в "Ялта" получава победителят в четвъртото издание на единствената промоция в радиоефира от и за диджей общността - Get Famous. Той ще представи своя селекция на живо в градината на столичния клуб от 21 ч., преди на сцената на Room 1 да стъпи диджеят с отличителен deep и tech-house стил, който има стотици фенове у нас.

Един от всички присъстващи на градинското диджей парти на радио "Нова" ще си тръгне с пропуск за всички партита от Solar Summer на "Какао бийч", организирани от клуб "Ялта" този сезон.

Билети за събитието могат да бъдат купени в мрежата на Eventim.bg - "Германос", "Пикадили", OMV, Office 1, "На тъмно", Билетен център НДК, Usit Colours - http://bit.ly/YALTA-TICKETS.

Източник: Yalta Club