Собственикът на "Лудогорец" е уверен, че тимът му ще успее да навакса изоставането си в "А" група

В последните си два мача за първенството възпитаниците на Георги Дерменджиев спечелиха само една точка. Това ги отдалечи на цели 7 пункта от лидера ЦСКА. Домусчиев не бе на трибуните в нито един от двата мача. Той обаче призна пред "Тема Спорт", че не е останал доволен от видяното и ще има разговор със спортно-техническия щаб и футболистите. 

Имам още много мачове

"В момента не съм в България и като се върна, ще имам разговори по темата за последните два мача в първенството. Далеч съм, но като се върна, ще видя за какво става въпрос. Мога да кажа само, че шампионатът е дълъг и е важно да е интересен. Въобще не ме притеснява, че разликата с ЦСКА е 7 точки. Имам още много мачове, нека бъде интересно. Срещу "Реал" (Мадрид) удивихме света с играта си, но също и в мача с "Левски". Нещата са на коренно противоположни полюси. Но има още много време до края", каза босът на "Лудогорец". 

Виж още: Кирил Домусчиев: Искам второто място в групата в ШЛ

Няма да има глоби

Той отказа да посочи какви методи ще използва, за да бъде вкаран тимът в правия път. "Не е нужно да коментирам глобите с вас. Това си е вътрешноклубна политика. Какви премии и какви глоби имат играчите, си остава вътре в кухнята на "Лудогорец", обясни Домусчиев. 

Той добави, че на този етап в офисите на клуба не са пристигнали оферти за звездите Марселиньо и Жуниор Кайсара. Интересът към двамата се покачи сериозно след силните им игри срещу "Стяуа", "Ливърпул" и "Реал" (Мадрид0. 

"Не мога да коментирам тази тема сега. Мога да кажа само, че няма запитвания за наши играчи, поне засега", завърши силният човек в Разград.

Без премии

Sportal.bg научи, че босът на "орлите" обмисля да спре премиите на играчите, които са едни от най-високите в родното първенство. Ако се стигне до тази мярка състезателите доста време няма да получават допълнителни бонуси. 

Идеята е премиите да се възобновят, при положение, че "Лудогорец" се изкачи на първо място в класирането. Или най-малкото да се доближи на 1-2 точки от лидера ЦСКА. 

Ръководството на "Лудогорец" вече е предприемало подобни действия, които до този момент са давали резултат.

Виж още: Кирил Домусчиев: Футболът трябва да бъде прозрачен