Един удобен куфар може да ни отърве от някои от най-досадните проблеми на летището

Полетите са нещо безкрайно досадно. Шумни и претъпкани летища, в които объркването е нещо неминуемо, голям букет от възможности да загубиш багажа си и часове чакане, в който това да ти падне батерията на телефона е напълно реална опасност.

Всички тези неприятно моменти могат да бъдат минимизирани от един умен... куфар. Смарт технологиите напредват постоянно и идеята за смарт куфар беше просто въпрос на време да бъде реализирана. Bluesmart е първият по рода си куфар, който се свързва със смартфона ви чрез специално приложение, облекчавайки по този начин голяма част от пътуването.

Умният куфар

Куфарът има дигитално заключване, за да не може да бъде отворен, освен ако не използвате приложението от смартфона си. Благодарение на същото това приложение ще знаете и колко точно тежи багажът ви. Друг положителен момент при Bluesmart е, че има батерия, която може да зареди смартфона ви до 6 пъти.

Освен дигиталното заключване, защитата на куфара включва уведомяване ако някой се опитва да го отвори и GPS, с който може да бъде проследен, ако се изгуби (типично за багаж на летище).

Bluesmart е достъпен за предварителна поръчка на специален сайт.

Източник: Bulevard.bg