Повод за партито е честването на 10-годишнината от затварянето на клуб Spartacus

Един от най-емблематичните попзвезди на всички времена, Бой Джордж пристига в София заедно с диджея и продуцент Марк Ведо. Датата е 1 февруари, а мястото - клуб "Ялта".

Несъмнено това ще е едно от най-атрактивните събития за сезона, на което "Ялта" ще отбележи точно 10 години от затварянето на култовия клуб "Спартакус". Подобен повод изисква и специална подготовка. Затова партито ще се случва и в двете зали на "Ялта" - Room 1 (Бой Джордж с диджей сет и Марк Ведо) & Room 2 (Мистър Си и Любо Урсини).

Към днешна дата Бой Джордж може да се похвали с над 100 млн. продадени сингъла и над 50 милиона албума като самостоятелен изпълнител и с групата Culture Club. В момента той е един от най-успешните и търсени диджеи. Освен с вълнуваща музикална кариера, той се изявява и като писател - автор е на два автобиографични бестселъра, ангажиран е и с колонката си в британския в. "Дейли експрес". А освен това е и копродуцент, текстописец и участник в мюзикъла с безброй награди Taboo от репертоара на нюйоркския Бродуей и лондонския Уест Енд.

В другата зала на клуба се развихря Мистър Си, или Ричард Уест - британски хаус диджей, музикант, актьор, рапър, фронтмен на психаделичната електронна банда Shamen и един от собствениците на прословутия лондонски клуб The End. Мистър Си е смятан за един от основателите на фюжъна от хаус и техно, известен като тек хаус. 

Датата е 1 февруари, а мястото - клуб "Ялта". В продажба са промоционални билети на цена 20 лв., които могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и на място в клуба.