Малката му дъщеря Рафаела-Мария навърши четири годинки, а семейното тържество събра и трите му деца

В началото на седмицата Ерос Рамацоти, когото чакаме за концерт в София на 26 септември в зала "Арена Армеец", отпразнува рождения ден на малката си дъщеря. Семейното тържество по повод четвъртата й годинка веднага беше отразено от италианските медии.

Празникът премина в тесен кръг, но не и без специални изненади за малката принцеса, която е първото дете на италианската звезда от настоящата му съпруга, манекенката Марика Перегринели. Щастливият татко бе подготвил и огромна торта с любимите герои на Рафаела-Мария.

Сред поканените гости беше и по-голямата дъщеря на Рамацоти - 18-годишната Аурора Софи от брака му с Мишел Хунцикер, която през последната година се нареди сред феномените в социалните мрежи с рекорден брой последователи в "Инстаграм" и "Фейсбук". 

Тийнейджърката, която е силно привързана към своята малка сестричка и новороденото си братче Габрио Тулио, публикува снимка в "Инстаграм" с текст: "Вие променихте живота ми...! Обичам ви!". Аурора Рамацоти се стреми да прекара колкото може повече време с новото семейство на баща си, тъй като наесен заминава за Лондон, за да продължи образованието си.

Световното турне на Ерос Рамацоти Perfetto World Tour "акостира" на 26 септември в столичната "Арена Армеец" под патронажа на италианското посолство у нас. Българската публика е сред първите в света, която има възможността да се наслади на грандиозното шоу, събрало най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. Гастролът се осъществява и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Последните пропуски за концерта могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" в цялата страна, както и онлайн.

Следете официалната страница за концерта във "Фейсбук" за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти.